Timmerwerkplaats

/Timmerwerkplaats
Timmerwerkplaats2018-10-03T10:27:09+02:00

Oome Raamsdonk beschikt over een eigen, compleet uitgeruste timmerwerkplaats voor het vervaardigen van maatwerkproducten. Onze vaklieden maken er op ambachtelijke wijze ramen, deuren, kozijnen, trappen en profiellatten en kunnen daarbij een beroep doen op de modernste machines en productiemethodes.

Met onze eigen timmerwerkplaats houden we grip op de kwaliteit van maatwerkproducten. Leveringen stemmen we intern af op de voortgang van het bouwproject. Zo blijven we flexibel en snel, met name bij restauratieprojecten waar we vaak te maken hebben met afwijkende maatvoeringen en typerende detailleringen van bijvoorbeeld deuren en kozijnen. Dankzij onze timmerwerkplaats kunnen we nieuwe producten feilloos daarop afstemmen. We kunnen aan iedere wens tegemoet komen, tot op de millimeter nauwkeurig en altijd op tijd, zonder dat we afhankelijk zijn van levertijden of het aanbod van anderen.

Alle onderdelen die in onze timmerwerkplaats vervaardigd zijn, worden volgens specificatie afgemonteerd op de bouw aangeleverd en voorzien van hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).